Excel·lent ocupació turística a la Costa Brava Centre durant aquest cap de setmana de la Revetlla de Sant Joan

S’ha registrat una gran afluència de turisme nacional i internacional

L’ambient estival, les ganes de passar la revetlla a prop de la platja i l’àmplia oferta d’activitats han situat l’ocupació turística entre el 80% (divendres) i la plena ocupació (dissabte). Per exemple, la nit de la revetlla, la Platja Gran de Platja d’Aro es va il·luminar amb un gran castell de focs de la pirotècnia Igual i milers de persones es van concentrar a primera línia de mar per gaudir de les tradicions de llençar petards a la sorra, menjar coca, sopar i ballar a les terrasses i brindar per l’estiu.

El turisme català, d’altres zones de l’Estat, França, Anglaterra i Bèlgica són el principal client d’aquests primers dies de l’estiu, segons ens han informat des de la Unió d’Empresari d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.