El Casal d’Estiu a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro en marxa des d’aquesta setmana i a partir del pròxim dilluns s’activarà tota l’oferta de casals municipals

Més de 400 infants i joves s’han inscrit en els Casals d’enguany

Molts infants i nens i nenes de Castell-Platja d’Aro han donat aquesta setmana el tret de sortida a les vacances escolars amb matins sencers de lleure i diversió en el Casal d’Estiu de la Pineda de Riuet, al costat del Club Nàutic Port d’Aro, a Platja d’Aro. Durant l’última setmana de juny i la primera de setembre, s’unifiquen en el Casal de la Pineda els nens i nenes que s’han inscrit en el Casal de Platja d’Aro i en el Casal de Castell d’Aro.

L’objectiu del Casal d’Estiu, que organitza l’Ajuntament, és oferir a les famílies i en els infants i joves d’entre 3 i 12 anys, una oferta integral d’activitats que permetin en els participants aprendre i desenvolupar habilitats de relació entre iguals i amb el medi natura o fomentar valors com la solidaritat, el respecte, companyerisme, l’estima per l’esport, la cultura o la natura, entre altres.

Un equip de monitors qualificats i de suport s’encarreguen de guiar, motivar i supervisar tota l’estada dels nens i nenes en el Casal d’Estiu. I les activitats, principalment, es divideixen entre la Pineda, la Platja Gran i sortides especials.

IMG_9085_opt

La resta de casals arranquen el pròxim dilluns

A partir de la setmana vinent també s’inicia l’activitat en el Casal d’Estiu de Castell d’Aro que se centralitzarà a l’Institut Ridaura amb la possibilitat de quedar-se a dinar.

El Casal Esportiu, destinat a joves d’entre 8 i 15 anys, es desenvoluparà cada dia entre les 9 i les 14 h amb activitats a l’aire lliure, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Una magnífica possibilitat de practicar i descobrir un ampli ventall d’esports adients segons l’edat: aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tenis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o korfbal).

IMG_9075_opt

La segona edició del Casal Tecnològic s’amplia a l’agost i està pensat per a joves de 12 a 16 anys. El Casal es farà a la Masia Bas de Platja d’Aro i els temes que s’abordaran són diversos: robòtica, be youtuber cinema, videoart, videojocs, realitat augmentada, so, comunicació i fotografia creativa.

La principal novetat d’aquest estiu, és la posada en marxa del Casal Jovestiu, dissenyat per a joves de 13 a 16 anys, es durà a terme els matins entre les 9 i les 14 h en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.