Demà comença el 5è Festival Xalaro d’espectacles familiars gratuïts de Platja d’Aro amb una vintena de propostes i companyies

Enguany, es consoliden el Passeig Marítim i la Plaça Major com a principals escenaris de la programació

El primer festival dedicat al públic familiar de la Costa Brava ja ho té tot a punt per a encetar la cinquena edició aquest divendres a la tarda amb l’emissió en directe del programa de ràdio ‘Islàndia’ que presenta, Albert Om, a RAC1 (en el Passeig Marítim), un espectacle de titelles a càrrec de la Cia, Ortiga (carrer Mossèn Cinto Verdaguer) i un concert amb el quartet vocal The Hanfris Quartet (Plaça Major).

DSC_5512_preview_opt
Imatges de l’edició 2017 – Foto de Lluís Català

És la primera vegada que Xalaro comença divendres, però el gruix més important d’espectacles  es concentraran entre dissabte i diumenge, principalment, a la tarda i vespre. Entre les companyies i formacions convidades més destacades hi ha Gossos, The Hanfris Quartet, Guillem Albà i La Marabunta, La Tresca i la Verdesca, Cia. La Bleda o Quico el Cèlio, el Noi el Mut de Ferreries. El programa inclou una àmplia varietat d’arts escèniques i propostes com música, clown, mim, titelles, animació de carrer, instal·lacions interactives i una gimcana per a tots els públics (novetat d’enguany) per trobar cercar la mascota de turisme familiar de la població, en Xalarí.

Els escenaris del festival estan vinculats a diversos elements marins i, llevat del Black Music pels més menuts (que es fa a la Sala d’Actes de l’Ajuntament i l’entrada val 2 euros), la resta d’espectacles es fan a l’aire lliure i són gratuïts.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.