Manu Guix, Fundació Tony Manero, Mazoni, 40 Principals, el Pot Petit o una selecció de DJ mediàtics són algunes de les estrelles d’aquest estiu a La Santa Market de Santa Cristina d’Aro

Per segon consecutiu, el Santa Cristina Horse Club es transformarà en un oasi de la moda, tendències, corners gastronòmics, copes i activitats familiars

La Santa Market de Santa Cristina d’Aro obrirà cada dia entre el divendres, 20 de juliol, i el 26 d’agost, de les sis de la tarda a la una de la matinada. L’entrada serà gratuïta i el preu dels aparcaments oscil·larà entre els 5 i 10 euros.

MG_4865_opt

El cartell musical d’aquesta segona edició serà, com l’any passat, estel·lar i molt variat. S’han programat 30 espectacles en els diferents escenaris de La Santa Market amb les actuacions, entre altres, de Manu Guix, Mazoni (20 de juliol), Fundación Tony Manero (21 de juliol) o la gira d’Els 40 Principals (6 d’agost).

Entre els DJ convidats, totes les nits dels dimarts a l’espectacular caseta DJ d’estil jamaicà, hi haurà Miki Puig, Adrià Ortega, Txarly Brown, Golf de Guinea o Miguelito Super Star, entre altres.

potpetitweb-660x330_opt

I dins l’oferta més familiar, els diumenges es convertiran en el dia Kids amb concerts infantils i les actuacions de grups molt coneguts com El Pot Petit o Pop per Xics.

Tal com han anunciat els promotors de La Santa Market,  l’esdeveniment seguirà apostant per “crear un espai d’oci, entreteniment i tendències, inspirat en la filosofia del “be to be” de basars i socs asiàtics, amb notes que ens transporten a llocs de somni”.

Un espai màgic i únic, on sempre passaran coses, on es podrà passejar i descobrir racons o senzillament, menjar, picar, gaudir d’una copa, d’un concert o de qualsevol de les activitats programades diàriament.

MG_5745_opt

A l’extensa oferta musical i d’activitats familiars, també s’ha de destacar “l’aposta gastronòmica i diferencial amb productes de proximitat, la immediatesa a la cuina i la figura de restauradors de referència, procedents de tot arreu, però amb gran presència autòctona”.

30 espais de restauració basada en la filosofia de food corners i food stalls orientals i londinencs. Cuines d’arreu del món, amb propostes per a tots els gustos, per viatjar entre la gastronomia asiàtica de Jon Wang, els gelats artesans de la Xixuneta, les carns argentines d’ El Quinchito, la cuina de proximitat de Laufer i Fileteando, el toc mediterrani de Pebre Negre i Pizzeria Antic o els pastissos artesans de Issim i els frankfurts de Pedralbes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.