Desenes de voluntaris participen avui i demà en el Gran Recapte d’Estiu a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró per ajudar a les famílies amb menys recursos de la població

El municipi celebra un recapte a les portes de l’estiu i de Nadal

Desenes de voluntaris, dividits en grups, avui han participat en el Gran Recapte d’Estiu informant de la iniciativa, lliurant i recollint les bosses de la campanya i ordenant els aliments que aporten els participants. Una tasca que continuarà aquest dissabte durant l’horari d’obertura dels establiments comercials adherits a la campanya.

El Gran Recapte permet recollir aliments bàsics que posteriorment es fan arribar a les famílies i persones usuàries del Banc d’Aliments de la població (tots els aliments recollits es queden al municipi) i sensibilitzar a la població de la precària situació que travessen les famílies afectades per la crisi econòmica. Més de 200 famílies acudeixen periòdicament en el Banc d’Aliments local.

Els aliments que es recullen són bàsics i de llarga caducitat com oli, llet, farina, pasta, tonyina, sucre i llegums. Tots els supermercats s’han adherit a la iniciativa, excepte el Carrefour que va celebrar el recapte fa unes setmanes enrera.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.