Ricky Martin clourà el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols i les entrades pel concert es posen a la venda dijous de la setmana que ve

El popular cantant actuarà a l’espai Guíxols Arena el dilluns 20 d’agost

A poques setmanes perquè comenci la pròxima edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu, avui s’ha anunciat la incorporació d’una de les estrelles d’aquesta edició.

El cantant porto-riqueny, Ricky Martin, serà l’encarregat d’abaixar el teló de la 56a edició del festival degà de Catalunya.

Actuarà en el Guíxols Arena, situat en el barri de Vilartagues (darrere del Camp de Futbol) amb capacitat per a milers d’espectadors i que va néixer amb la voluntat d’acollir grans esdeveniments.

Ricky Martin visitarà la Costa Brava dins d’una gira que el portarà a una desena de ciutats espanyoles durant el mes d’agost i presentant un espectacle a l’alçada de les millors estrelles de la música internacional on repassarà els grans èxits de la seva carrera com ‘Disparo al Corazón’, ‘La Mordidita’, ‘Tal Vez’, ‘ Livin ‘la Vida Loca’, ‘Pégate’, ‘Adiós’, ‘La Bomba’, ‘La Copa de la Vida’ i els més recents ‘Vente Pa’Ca’ i ‘Fiebre’.

A Catalunya només oferirà un parell de concerts, l’altre a Tarragona, el 14 d’agost.

Les entrades pel concert de Sant Feliu es posaran a la venda el pròxim dijous, 14 de juny, a partir de les 10 del matí, a festivalportaferrada.cat i doctormusic.com. Les entrades més econòmiques costaràn 55 euros.

Pablo Alborán, Serrat, Txarango, James Rhodes, Gerard Quintana, Sara Baras, Ara Malikian, Rubén Blades, Estopa o Singlot Festival són altres artistes i formacions destacades d’aquesta edició al costat de les prop de quaranta propostes que conformen la programació 2018 que arrancarà el 5 de juliol.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.