2.000 espectadors a la primera edició de Mod’Aro de Platja d’Aro que ha recaptat 1.900 euros per l’entitat Viu Autisme

Des de l’organització fan un balanç molt positiu i posen fil a l’agulla per una segona edició l’any vinent

Dissabte es va celebrar a Platja d’Aro, la primera edició de Mod’Aro amb una gran afluència d’espectadors a les diverses passarel·les que es van celebrar i en el concert de la Fundación Tony Manero, que va ser l’encarregada de posar el punt final a la jornada.

El programa d’activitats va arrancar al migdia en el Club Nàutic Port d’Aro amb la primera desfilada que es va emmarcar dins del Marina Day 2018.

34789241_493430084407039_5288569922224390144_n_opt

A la tarda, totes les propostes es van traslladar en el cor del centre comercial de Platja d’Aro, a l’altura del giratori del Dr. Josep Trueta, on per Carnaval s’instal·la la tribuna d’autoritats i del jurat per Carnaval, un fet que va obligar a restringir el pas de vehicles per un tram de l’Avinguda S’Agaró durant tot el dia.

El programa de desfilades va començar amb una proposta de dissenyadors emergents. A la qual van seguir un parell de desfilades més que es van alternar, fins al vespre, amb l’ambientació musical i actuacions de ‘Blend Collective’.

34963365_493610564388991_7105836031873646592_n_opt

Totes les activitats eren gratuïtes, tot i que per asseure’s a les 300 cadires que hi havia davant la passarel·la s’havia de fer un donatiu a l’entitat Viu Autisme que tenia una carpa informativa i de merchandising a prop de l’escenari. També s’havia reservat una part de les cadires en els clients de la quinzena de firmes comercials del municipi que van presentar els seus articles amb l’objectiu de potenciar el teixit comercial de proximitat i singular del municipi sense la presència de franquícies. Els comerços també han fet una contribució econòmica per ajudar a l’entitat Viu Autisme.

Mod’Aro ha estat una iniciativa de l’Ajuntament, el Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i l’Associació d’Empresaris del municipi. A l’espera de fer un balanç conjunt i en detall en els pròxims dies, totes les parts es mostren molt satisfetes amb el resultat de la primera edició i hi ha ganes de repetir l’esdeveniment.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.