La Policia Local de Castell-Platja d’Aro posa a la venda escuts solidaris per ajudar a nens amb càncer i l’entitat Viu Autisme

Els escuts es poden comprar a diferents establiments i equipaments públics

La Policia Local s’ha unit recentment a la campanya #pelsvalents que ja porten a terme diferents cossos policials catalans amb l’objectiu de recaptar fons per destinar-los a la lluita contra el càncer infantil, la seva investigació i la construcció del Pediàtric Càncer Centre de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que hauria d’entrar en servei l’any 2019 i es convertirà en el centre més gran d’Europa en la seva especialitat.

D’altra banda, el cos policial local ha decidit impulsar dues campanyes alhora i també ha creat l’escut #sócteactiu per aconseguir fons a favor de l’Associació Viu Autisme amb seu en el municipi i que treballa per la inclusió de les persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) amb igualtat de drets i oportunitats en tots els àmbits socials.

IMG_1155_opt

A la venda a diversos punt del municipi

Cada model costa 4 euros i es poden comprar a la seu de la Policia Local, Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, l’Oficina de Turisme, la botiga Balasch de les Galeries Neptuno, al Complex Emportiu Riembau, el restaurant Llevant i les farmàcies Félez-Vidal i Sala.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.