Platja d’Aro es convertirà en l’epicentre de la moda aquest dissabte amb la 1a edició de Mod’Aro que clourà un concert de la Fundación Tony Manero

Es tracta del projecte benèfic més important del municipi perquè tota la recaptació es destinarà a Viu Autisme

L’Ajuntament, l’Associació d’Empresaris i el Consell Local de Desenvolupament Econòmic de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró són els impulsors de Mod’Aro, un esdeveniment que inclou 3 desfilades de moda que esdevindran un gran aparador el comerç local. Hi participaran una quinzena de firmes comercial de la població de diversos àmbits de la moda i el lleure, per a tots els estils i edats.

La primera desfilada es farà en el Club Nàutic Port d’Aro coincidint amb el Dia dels Ports Esportius de Catalunya. Començarà a les dotze del migdia i s’allargarà una hora amb la presència de vuit botigues.

A la tarda, a l’Avinguda S’Agaró (a l’altura del Magic Park), s’han previst 3 passarel·les de moda. A partir de les 16.30 h s’ha organitzat una desfilada de dissenyadors emergents amb vuit firmes. A partir de les 18 h es farà una segona desfilada amb la presentació de les col·leccions de vuit botigues. I les 20 h començarà la darrera passarel·la amb vuit propostes comercials més.

La Fundación Tony Manero tancarà la primera edició de Mod’Aro amb un concert gratuït. I entre les desfilades i abans del concert també hi haurà l’espectacle i ambientació musical de ‘Blend Collective’.33020103_1798443046886560_5022268605409001472_n_optMod’Aro & Viu Autisme

Tots els diners que s’aconsegueixin amb l’esdeveniment aniran a parar a Viu Autisme, una entitat sense ànim de lucre de les comarques gironines, amb seu en el municipi, que promou la inclusió de les persones amb TEA i les seves famílies per tal de garantir la seva igualtat de drets i oportunitats en tots els àmbits de la societat.

Els espectadors que ocupin les cadires que envoltaran la passarel·la podran fer un donatiu voluntari a la carpa de Viu Autisme que s’instal·larà a la mateixa Av. S’Agaró i les botigues participants també faran una aportació econòmica.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.