El codirector del Proyecto Atapuerca, Eudald Carbonell, obre el cicle de Tribunes 2018 de la Fundació Jordi Comas i Matamala a S’Agaró

L’acte es va fer divendres i va reunir un centenar de persones

L’arqueòleg, Eudald Carbonell, ha estat l’encarregat d’encetar el cicle de Tribunes 2018 de la Fundació Jordi Comas i Matamala. Sota el títol ‘Evolució, transformació i canvi social. Pensar des d’ara’, el codirector del Proyecto Atapuerca, va pronunciar la seva ponència al S’Agaró Hotel davant d’un centenar de persones.

Carbonell va fer un repàs per la història de la humanitat en l’àmbit social, cultural i econòmic per reflexionar sobre el progrés dels pròxims anys i al qual, segons ell, hi estem predestinats. L’arqueòleg gironí va concloure que la humanitat ha de progressar de forma conscient i responsable, allunyant-se dels valors establerts i manipulats per la societat, la política i la cultura i centrant-se en el pensament propi i crític.

També va vaticinar que la crisi evolutiva en la qual estem immersos, segons ell, la més important de la història de la humanitat, acabarà amb un caos que serà molt intens però breu, i el sacrifici d’un 10% de la població mundial tal com va succeir durant les dues guerres mundials del segle passat.

En els darrers anys, han participat en les Tribunes de la Fundació Jordi Comas i Matamala, Joan Roca, Ramon Folch, Carles Puigdemont, Emili Duró o Ferran Adrià.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.