La Fira de Vi Rock & Wine de Platja d’Aro es tornarà a celebrar l’any vinent incorporant diverses novetats

Els organitzadors i expositors de la primera edició, que es va celebrar el cap de setmana, estan satisfets

Després de l’èxit de la primera edició, l’organització de la Fira de Vi Rock & Wine de Platja d’Aro ha anunciat una segona edició per l’any vinent amb canvis de dates i horaris.

La segona edició de l’esdeveniment se celebrarà en el mes de juliol i tindrà un format de tarda-nit. Aquesta vegada s’ha allargat des de mig matí i fins al vespre amb una major afluència de visitants a partir de la tarda i durant el vespre.

FB_IMG_1527592596117_opt

El balanç de la primera edició és positiu i la voluntat dels organitzadors és mantenir una proposta de molta qualitat amb una àmplia representació de totes les DO catalanes i experiències innovadores, en la línia de la programació 2018 que ha inclòs un Tast màgic, Tast submarí, Tast en catamarà, Tast jove & rock, Tast sensorial rock, Tast d’autor, sopars maridats i concerts en directe.  L’espai de carpes, davant del Palau d’Esports i Congressos, estava format per una dotzena de cellers i empreses així com diverses propostes gastronòmiques gurmet.

ROCKWINE tast sensorial amb rock_opt

Un projecte pioner i molt ambiciós que té al seu darrere un grup d’experts i professionals de diversos àmbits (enologia, musicoteràpia, psicologia, música i sommeliers) que han analitzat i definit un catàleg de cançons que maridin perfectament amb els vins de la fira. També s’ha fet una aposta tecnològica utilitzant uns auriculars vinguts expressament des d’Itàlia per assolir el principal repte de l’esdeveniment: que els visitants de la fira coneguin una manera diferent d’entendre el vi a través de les emocions i les sensacions i gaudeixin d’una experiència sensorial com mai l’han viscut.

IMG-20180528-WA0002_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.