Castell-Platja d’Aro ha destinat aquesta primavera més de 310.000 euros a millorar la pavimentació de diversos carrers de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

En paral·lel s’està redactat la campanya de millores que es duran a terme en els pròxims mesos

Els treballs que s’han dut a terme aquesta primavera formen part del pla de millores que es va redactar l’any passat. En total, s’ha actuat a gairebé 12.500 metres quadrats de carrers i vials, majoritàriament i per aquest ordre, del centre de Platja d’Aro, carrer del Puig d’en Molí, carrer Església i a la Urbanització Dalmau. En menor mesura, també s’han reparat trams a l’àmbit de l’Eurocenter, del Port, a S’agaró, Gramoia del Puig, Castell d’Aro, Urbanització Torrebosca i Cala Rovira. En conjunt, el cost de totes les actuacions han ascendit a 310.798,86 € (IVA exclòs).

IMG_7446_opt

Per detectar les zones amb deficiències es fa una inspecció en els diferents vials del municipi.  Les principals patologies que solen aparèixer són: l’esgotament de la vida útil del paviment que provoca un desgast i deteriorament que deriva en un clots i/o disgregat del gra o l’aixecament de l’asfalt provocat per les arrels dels arbres, principalment pins mediterranis,  uns danys que es concentren, especialment, en el centre de Platja d’Aro on hi ha una gran presència de pins.

IMG_7234_opt

Les millores han consistit en l’eliminació parcial i reposició de ferm existent (en el cas d’esgotament de la vida útil del paviment amb l’aparició de clots o disgregació del ferm) i la reconstrucció total del ferm (en aquells casos on han estat necessàries actuacions de sanejament, en el cas de l’aixecament de l’asfalt provocat per les arrels dels arbres).

L’execució dels treballs ha durat poques setmanes i permeten garantir una bona mobilitat viària en els conductors  i contribueixen a millor l’estètica del municipi. Simultàniament, el consistori ha començat a redactar el pla de millores en el paviment que s’hauran de dur a terme l’any 2019.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.