7 concerts a l’aire lliure, el festival de documentals musicals IN-EDIT i el Festival Propers estrenen aquest cap de setmana la programació de festivals de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

La quarta edició d’Estereofònics, Festival de Festivals, inclou gairebé 80 propostes fins a finals de setembre.

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró es prepara per donar el tret de sortida a una nova edició d’Estereofònics, la marca que des de l’any 2015 aplega tota l’oferta de festivals musicals del municipi com la Mostra d’Espectacles i Turisme Familiar (Xalaro), les Nits de Jazz, el Cicle de sardanes i havaneres, el Festival Internacional de Música de S’Agaró, les Festes Majors, Festisurf Costa Brava, el Festival de Guitarra de Girona-Costa Brava i Desemboca Rock’n’Roll Festival. La gran majoria són gratuïts i a l’aire lliure. Enguany, no es farà el cicle de conferències i concerts a la Biblioteca Mercè Rodoreda. Més informació a aquí.

unnamed (1)_opt

Principals novetats 2018: Festival Propers a Castell d’Aro i IN-EDIT a Platja d’Aro

La primera edició del Festival Propers comença aquest diumenge amb l’actuació d’Enric Montefusco, un referent de l’escena alternativa. El cicle “Propers” neix amb la voluntat d’oferir a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro, els diumenges  a la tarda, un conjunt d’actuacions gratuïtes de petit format amb diferents estils. Els artistes convidats són Senior, Estúpida Erickah i Xarim Aresté. També hi haurà food trucks. Més informació aquí.

L’altra novetat passa per l’arribada a Platja d’Aro del festival de documentals musicals més important de l’Estat “IN-EDIT, Festival Internacional de Cine Documental”.

El Tour del festival barceloní aterrarà en els Jardins de la Masia Bas, aquest divendres i dissabte, amb dues projeccions gratuïtes, una sessió musical amb discjòquei i servei de bar. Aquest divendres,  partir de les 22 h, es projectarà “Chasing Trane: The John Coltrane Documentary” i la sessió musical, a partir de les 23.45 h anirà a càrrec de DJ Carlo Simula mentre que dissabte, a les mateixes hores, es projectarà “Cassette” i punxarà DJ Chicleto. Més informació aquí.

13244234_1731466700455320_6714966837886167156_o_opt

Un tastet de tota la programació aquest dissabte

Un any més, per encetar la programació d’Estereofònics s’oferirà un tastet de totes les propostes que conformen la programació.

En els escenaris del carrer Josep Bas, Plaça de l’Ajuntament  i Avinguda de la Pau de Platja d’Aro hi actuaran Medusa Box (indie-rock), The 54321S (rock’n’roll i garatge), el grup d’havaneres Empordanet, el grup de versions rock The Strombers, Pablo Martín Quartet (jazz), Damià Olivella (soul, blues, jazz i folk) i 4Hiverns (folk-pop). Més informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.