L’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu inaugurarà la seva exposició el 10 de juny amb la mostra ‘Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff.’

L’exposició estarà formada per 57 obres

La setena exposició de l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols avança, aquest estiu, la seva data l’obertura al públic. El centre, normalment, inaugurava la seva mostra anual dins la primera quinzena de juliol. Enguany, ho farà el diumenge, 10 de juny, i s’allargarà fins al 14 d’octubre.

L’Espai Carmen Thyssen presentarà a la quarta planta del Monestir de la ciutat l’exposició ‘Natura en evolució. De Van Goyen a Pissarro i Sacharoff.’. Estarà formada per 57 obres que arribaran a la població, en els pròxims dies, procedents del Museo Thyssen-Bornemisza de Madrid, del Museo Carmen Thyssen Málaga i del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

prova DSC_0766_opt
Presentació de l’exposició 2017

Els quadres de l’exposició són un recorregut de quatre segles, a través de grans pintors europeus i americans així com diverses sensibilitats i contextos socials, que expliquen el paisatge a través de la història. La transformació del paisatge i els canvis de relació que la societat hi ha anat fent o com la pintura i les innovacions tècniques i estètiques incideixen en la nostra percepció de l’entorn.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.