Castell-Platja d’Aro destina 40.000 euros a projectes de solidaritat i cooperació internacional a la convocatòria d’enguany

Les entitats poden presentar les seves propostes fins al 31 de maig

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en els darrers anys, reserva una partida de 40.000 euros del pressupost municipal a projectes de solidaritat i cooperació internacional.

Durant tot aquest mes, les organitzacions no lucratives amb seu o delegació permanent a l’Estat i que treballin a països en vies de desenvolupament per millorar la vida de les comunitats en els àmbits sociosanitari, educatiu, d’infraestructures, laboral i d’economia productiva, poden presentar les seves propostes en el consistori.

Els criteris que s’avaluaran són la implantació institucional de l’organització, el seu pla de voluntariat, la seva experiència, la capacitat de gestió, el context social del projecte, la recepció d’altres subvencions, el compliment de la llei de transparència o la participació de l’entitat en campanyes de sensibilització en el municipi.

L’Ajuntament també ha fixat diferents criteris econòmics per estipular la quantia de la subvenció municipal que percebrà l’organització.

15 projectes subvencionats l’any 2017

L’any passat, els 40.000 euros es van destinar, entre altres, a la Fundació Privada Utopia (per un projecte de bicicletes per a l’educació al Senegal), l’Associació Acció Solidària i Logística ASL (per la 3a fase de rehabilitació i ampliació del centre de salut de Monterrey,  la Fundació Talibres (per a la construcció d’una biblioteca i dues escoles a la població senegalesa de Ndangane) o la Fundació Vicente Ferrer (per a l’accés al dret a un habitatge digne amb sanejament adequat per a 41 dones i 2 homes amb discapacitat i les seves famílies de la comunitat rural de Nagireddypalli, en el districte d’Anantapur, a l’Índia).

Des de la creació de la partida municipal, també se n’han beneficiat Creu Roja, l’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres, COMG Ajuda-Fundació Pascual i Prats, Soarpal, Sol Solidari, Fundació Vicente Ferrer, Associació desenvolupament Casa Mali, Fundación El Alto, Gerd, Fundació Abside, Vols Voluntariat Solidari, Addim, Fundació Talibés, DAgua, Acciones de Familias Nuevas, Associació Global Humanitaria, Fundación Igino Giordani o CC-ONG Ajuda al desenvolupament, entre d’altres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.