Aquest cap de setmana comença la 3a edició de la campanya Xics Gastronòmic de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

La Quinzena Gastronòmica Infantil inclou un ampli ventall d’activitats

Des d’aquest dissabte i fins al 3 de juny, el municipi acull la 3a edició de Xics Gastronòmic, una iniciativa que vol difondre entre les famílies i, especialment els infants, la importància de seguir uns hàbits alimentaris saludables i les virtuts dels aliments.

18699433_1524296884288193_4175658444403502935_o_opt

La Quinzena Gastronòmica Infantil l’organitza Aro Impulsa (la regidoria de Promoció Econòmica de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró) amb el suport i assessorament de la Fundació Alícia (un centre d’investigació que promou aquests valors i aplica la innovació tecnològica a la cuina per a la millora d’aquests hàbits i realçar el patrimoni gastronòmic i agroalimentari) i la col·laboració d’altres estaments, entitats del municipi així com col·lectius i equipaments gastronòmics.

32555728_1902468853137659_1455612644802166784_o_opt

Conjuntament han preparat un programa d’activitats que inclou unes jornades gastronòmiques que oferiran una vintena de restaurants del municipi amb propostes dissenyades pels més joves, xerrades i tallers o activitats de lleure i esportives. També s’ha editat una guia l’alimentació infantil. Podeu consultar tota la programació i cercar més informació sobre la campanya aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.