Castell-Platja d’Aro avui estrena la campanya gastronòmica ‘Primavera de Tapes’ amb 20 establiments

L’any passat es va posar en marxa la ‘Tardor de Tapes’

Després de l’èxit de la primera edició de la campanya ‘Tardor de Tapes’, l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci conjuntament amb la regidoria de Promoció Econòmica, Aro Impulsa, van decidir repetir l’experiència a la primavera.

A partir d’avui i fins al 24 de juny, una vintena d’establiments ofereixen la seva tapa acompanyada d’una copeta de vi, canya o aigua,  per un preu de 3,5 euros.

20 tapes diferents per a tots els paladars

Els establiments participants presenten petites creacions sorprenents i clàssiques: Bar Bona (La venjança del “Pulgó”), 245 (Delicia 245), Arnall (Flor de Tete de Moine amb melmelada de pebrot i olivada), Bon Dia (Mini hamburguesa), Can Cargol (Remenat d’ous amb pernil ibèric cebo, ceba caramel·litzada i escuma de parmesà), DBurguer (Croqueta de pop amb maionesa de “pimentón de la Vera”), DGust (Remenat de gules amb romesco i ous d’esturió), El Dorado (Formatge fresc amb codony, nous i vinagreta de mel), Frankfurt S’Agarò (Les braves “Juli”), La Canya (Salsitxes amb xamfaina), La Tablita (Duo criollo), Lizarran (Ous estrellats amb paleta ibèrica), M&B (Coca de “RoastBeef”), Pizzeria la Riera (Tortellone de pebrot al “salmorejo”), Racó Epi (Albergínia farcida de cansalada ibèrica i formatge de cabra), Sushi d’Aro (Nigiri de salmó, donatsu de gamba i edamamen trufat), Tacos i Tequila (Nachos), Terrassa S’Agaró (Filet de glà “Joselito” amb patata contada al romaní), The Grill BB (Coca amb “Morcilla”, pebrot escalivat i brie) i Villa Elena (Coca d’anxoves amb parmesà i pinyons).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.