La Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira de Castell-Platja d’Aro tornaran a lluir Bandera Blava aquest estiu

El CN Port d’Aro també manté el distintiu de prestigi internacional

Aquest estiu onejaran 4 Banderes Blaves a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. El jurat internacional que atorga el distintiu, un any més, ha distingit la Platja Gran, Sa Conca i Cala Rovira de Platja d’Aro. Dins l’apartat de ports esportius, també ha revalidat la distinció el Club Nàutic Port d’Aro perquè ha acreditat una òptima gestió ambiental de les seves instal.lacions.

El municipi ha superat totes les auditories que valoren l’excel·lència de la qualitat de l’aigua de bany, els serveis i les instal.lacions, la informació i el foment de l’educació ambiental o la seguretat i la gestió ambiental.

IMG_1817_opt

A Catalunya, s’ha concedit la Bandera Blava a 101 platges, de les quals, 28 pertanyen en el litoral de Girona. A la Costa Brava Centre, també onejarà a les platges de Sant Feliu de Guíxols (Sant Feliu i Sant Pol), Sant Antoni de Calonge (Sant Antoni, Es Monestrí, Torre Valentina i Cala Cristus-ses Torretes), Palamós (La Fosca), Palafrugell (Llafranc, Tamariu i Canadell) i Torroella de Montgrí-l’ Estartit (Cala Montgó).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.