Castell-Platja d’Aro celebra la Quinzena de la Gent Gran, Gent Activa 2018 amb una quinzena de propostes

Després del multitudinari dinar de diumenge, aquesta tarda es fa una xerrada sobre l’alzheimer

Fins al 9 de juny, el municipi celebra la Quinzena de la Gent Gran, Gent Activa amb activitats en els 3 nuclis. La programació la confeccionen entre la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària, l’Associació de Gent Gran de Platja d’Aro, l’Associació de Gent Gran de la Vall d’Aro i S’Agaró i el Centre Cívic Vicenç Bou amb la col·laboració d’una quinzena d’entitats i empreses del municipi i de la comarca així com altres regidories municipals.

Després del multitudinari tret de sortida de diumenge amb la 38a Festa d’homenatge a la vellesa, aquesta tarda s’han reemprés les activitats amb una xerrada sobre la malaltia d’Alzheimer. L’acte es fa en el Centre Cívic Ca La Rafaela i va a càrrec dels especialistes de l’Equip de la Unitat de Trastorns Cognitius de l’Hospital de Palamós que ofereixen orientació pràctica per al pacient i la família.

D’altra banda, durant els pròxims dies també es farà un cinefòrum, balls i concerts, un campionat de dominó, tallers, taules rodones i xerrades, teatre i la 3a Fira Intergeneracional. Totes les activitats estan obertes a tothom. El consistori també posa a disposició dels usuaris que vulguin participar en els actes un servei de transport. Podeu consultar tota la programació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.