El concert solidari ‘Tots’ de Castell d’Aro va aconseguir 1.165 euros per ajudar en els infants amb menys recursos de la població

El concert es va celebrar dissabte a la tarda amb la participació de diferents formacions musicals del municipi

La segona edició del concert solidari ‘Tots’ de Castell d’Aro, organitzat entre Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, va recaptar 1.165 euros i van vendre prop de dues-centes entrades. Els beneficiaris dels diners seran els nens i nenes del municipi que tenen menys recursos. En aquesta ocasió, la recaptació es destinarà a l’adquisició de material i projectes escolars.

IMG_8488_opt

Com a la primera edició, l’any 2016, hi van participar la Banda El Caliu, Gospel Vall d’Aro, la Coral de la Vall d’Aro i l’Escola Municipal de Música. A més, diversos alumnes de l’Escola Municipal d’Art van cedir les seves obres per sortejar-les entre els assistents. Cada grup va interpretar diverses cançons i peces i el concert es va cloure amb la interpretació una cançó conjunta de tots els grups participants. A la mitja part, per gentilesa del S’Agaró Hotel, el consistori i Creu Roja, també es va servir una copa de cava a tot el públic.

IMG_8499_opt

La pròxima edició del concert solidari a Castell-Platja d’Aro se celebrarà l’any 2020.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.