250 esportistes de 31 països participen a Platja d’Aro en el 41è Open Internacional d’Espanya de Junior i Cadet de Tennis de Taula (SYOC)

La competició s’allargarà fins al 13 de maig

Per dinovena vegada, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro acull l’Open d’Espanya per a Joves. Aquesta 41a edició de la competició reuneix 250 jugadors i jugadores d’una trentena de països amb delegacions d’Alemanya, Algèria, Anglaterra, Argentina, Brasil, Canadà, Croàcia, El Salvador, Eslovàquia, Espanya, Estats Units, Estònia, Finlàndia, França, Holanda, Índia, Iran, Itàlia, Lituània, Polònia, Portugal, Romania, Rússia, Suècia, Suïssa, Tunísia, Turquia, República Txeca, Ucraïna, Xile i la Xina.

El torneig permet veure en el municipi els esportistes de tennis taula amb més projecció de futur de tot el món. La delegació espanyola està formada per 48 nois i noies,  dels quals, gairebé la meitat són catalans. La selecció oficial està formada per 20 components.

IMG_8438_opt

El programa de la competició es divideix en dotze proves en les modalitats per equips, individual i de dobles, en la modalitat masculina i en la femenina. Les proves juvenils són puntuables pel World Junior Circuit de la ITTF.

Les principals novetats d’aquest 2018 són la retransmissió del torneig en streaming (es pot seguir aquí) i el muntatge del terra tècnic de competició.

L’Open està organitzat per la Federació Catalana de Tennis de Taula amb el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Girona i la Generalitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.