Castell-Platja d’Aro celebra el Dia d’Europa amb una taula rodona

La iniciativa l’ha promogut el Viceconsolat Italià a les comarques gironines amb seu en el municipi

La Sala d’Actes de l’Ajuntament acull aquesta tarda la taula rodona ‘Amatrice: un exemple de solidaritat internacional, amb la gastronomia com ambaixadora’. L’acte s’emmarca dins del Dia d’Europa que es va instituir l’any 1985.

Els promotors de la taula han recordat que Amatrice va patir un devastador terratrèmol l’estiu de l’any 2016, que va provocar greus destrosses a la zona i particularment en el municipi.

La ciutat dóna nom a un plat de pasta molt popular a Itàlia (molt desconegut aquí) i anualment se celebren trobades gastronòmiques per fer valdre el seu patrimoni culinari i gastronòmic. El desastre natural va coincidir amb aquest certamen.

588B6138-0DB1-4D06-AB42-9546994AD575

Per ajudar en el territori afectat, el food blogger italià, Paolo Campana, va proposar una acció solidària-gastronòmica a la qual es va sumar la Cambra de Comerç Italiana de Barcelona CCIB. La institució va demanar la participació de diversos restaurants espanyols.

De l’experiència en parlen aquesta tarda a Platja d’Aro, Paolo Campana, food Blogger promotor de l’acció solidària; Emanuela Carmenati, Vicecònsol i President d’honor de la Cambra de Comerç italiana CCIB; Francesco Desiderio, restaurador i propietari del restaurant ‘La locanda della Nonna Flo’ de Sant Feliu de Guíxols que es va adherir a la iniciativa; i l’alcalde de Castell-Platja d’Aro, Joan Giraut.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.