Gran afluència de visitants a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró durant el pont de l’1 de maig

L’ocupació a la Costa Brava Centre ha oscil·lat entre el 75% i la plena ocupació

El pont de l’1 de maig ha deixat molt bones sensacions entre el sector turístic de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, tal com ha confirmat el president de l’Associació d’Hostaleria, Restauració i Oci de Castell- Platja d’Aro i S’Agaró, Jordi Díaz.

La variabilitat meteorològica no ha espantat a ningú i entre divendres i aquest dimarts, l’afluència de visitants en el municipi ha estat molt destacable. El gruix més important de visitants ha vingut d’altres punts de Catalunya i França. En menor mesura ho han fet de la resta de l’Estat o d’altres mercats europeus.

Des de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre xifren l’ocupació a la zona a partir del 75% i fins a la plena ocupació, en funció dels establiments, i creuen que el temps variable pot haver afectat la durada de les estades que no han passat d’una o dues nits per família. Els establiments de restauració, oci  i lleure també han treballat molt.

D’altra banda, a partir d’aquesta setmana s’espera una progressiva arribada de més turisme internacional com ara  turistes britànics i escandinaus.

31779529_1772195169492665_7220278360348295168_o_opt

Milers d’espectadors a la desfilada ‘El Carnaval dels Carnavals’ de Platja d’Aro

Diumenge a la tarda, el cor de Platja d’Aro es va omplir novament de carrosses i comparses. La primera edició de la desfilada ‘El Carnaval dels Carnavals’ va atraure una gran quantitat de públic a banda i banda de les Avingudes del Cavall Bernat i de S’Agaró. A partir de les cinc de la tarda, 26 colles procedents d’arreu de les comarques gironines i amb les millors puntuacions en els Carnavals de l’hivern (algunes que no havien participat en les rues del mes de febrer en el municipi) van omplir de música, color i impressionants disfresses i carrosses el centre del nucli. Entre aquestes també hi havia les colles locals.

Un cop acabada la rua, es va fer un ball popular i es van lliurar 8.600 euros en premis a les colles millor classificades.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.