Platja d’Aro acollirà dissabte la segona jornada tècnica sobre Dinàmiques en Emergències amb la participació d’un centenar de representants de diversos cossos de seguretat i emergències

La jornada l’organitzen entre l’AVPC de Castell-Platja d’Aro amb la col·laboració del consistori platjarenc i Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro es convertirà aquest dissabte en un Centre d’Acollida amb motiu de la celebració de la segona jornada que, en aquesta ocasió, se centrarà en La comunicació en emergències.

La jornada començarà a les 9.15 amb la inauguració d’aquesta, a càrrec de Pep Solé, Regidor de Protecció Civil i Joan Delort, Director General de la Direcció General de Protecció Civil de Catalunya i la ponència: La comunicació presencial a càrrec de Francisco Duque, Llicenciat en Psicologia i especialista en psicologia clínica de l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón de Madrid. Duque també és l’autor del llibre “Superando el trauma: La vida tras el 11-M”.

Després d’una pausa per esmorzar, es durà a terme un taller de comunicació eficaç en la gestió de les emergències, a càrrec de l’ISPC (Institut de Seguretat Pública de Catalunya).

cFOiVpgM_400x400_opt

A la tarda es faran un parell de ponències i una taula rodona

La primera xerrada es titularà ‘La comunicació d’emergències. El punt de vista de l’Administració’ que oferirà Marc Homedes, Cap de Premsa de la Direcció General de Protecció Civil i del Telèfon d’Emergències 112 de la Generalitat de Catalunya. Homedes, l’any passat, també va ser guardonat amb el Premi Blanquerna al millor comunicador 2017.

Tot seguit, Rafael Gálvez, President de VOST Spain (Virtual Operation Support Team) i Jefe de Protección Civil de Puente Genil (Córdoba) parlarà de la comunicació en xarxes socials.

Clourà la jornada la taula rodona ‘Comunicació en Emergències, nous reptes’ que moderarà Marc Homedes. Intenvindran Francisco Duque, Rafael Galvez, Núria Iglesias (Cap de l’Àrea d’Informació i Comunicació, DG de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments) i Jordi Frau (Responsable d’emergències psicològiques del Dipsalut).

A més, s’oferirà la possibilitat en els assistents de fer una visita guiada pel Centre d’Acollida del Palau d’Esports per conèixer la gestió d’espais del Centre d’Acollida.

13335808_1366998519982313_6647312283799174926_n_opt

Hi haurà representació de cossos d’arreu de Catalunya

La jornada només està oberta en els membres dels cossos de seguretat i emergències que s’han inscrit prèviament. L’aforament s’ha limitat a un centenar d’assistents per motius logístics. Entre els inscrits, vinguts d’arreu de Catalunya, hi haurà voluntaris i tècnics professionals de Protecció  Civil i representants de Policies Locals, Mossos d’Esquadra i Bombers.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.