El Cor de Maria – Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols serà la primera escola de la Vall d’Aro que oferirà l’escolarització de 0 a 16 anys

El pròxim dimarts, 24 d’abril, ha programat una sessió informativa oberta a tothom per presentar el projecte 

La Fundació Cor de Maria – Sant Josep serà la primera de la Vall d’Aro que oferirà a partir del setembre l’escolarització dels seus alumnes de 0 a 16 anys.

Actualment, imparteixen el segon cicle d’Educació Infantil (P3, P4 i P5), Educació Primària i ESO. A partir del setembre, entrarà en servei un nou espai destinat en el primer cicle d’Educació Infantil adreçat a les famílies que tenen nadons i infants de 0 a 3 anys.

El nou espai 0-3 anys està situat en el carrer de Sant Domènec i és adjacent a l’edifici Cor de Maria (l’antiga casa de les germanes del Cor de Maria). Des del centre concertat han explicat que amb l’ampliació de cicles s’aconseguirà una línia pedagògica unificada entre els 0 i els 16 anys. Algunes famílies també han demanat la incorporació del batxillerat (escolarització fins als 18 anys) perquè els seus fills completin tota la seva etapa d’escolarització en el mateix centre abans d’entrar a la Universitat, però per raons d’espai de moment aquesta opció no és viable.

El pròxim dimarts, 24 d’abril, a les 17.30 h es farà una sessió informativa oberta a tothom a l’edifici Cor de Maria per explicar el projecte 0-16 anys.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.