L’Escola Els Estanys de Platja d’Aro acollirà dissabte la final del Campionat de Catalunya de Robòtica Lliure 2018

Els equips del municipi, Arobot destroyer i Arobot micro, també s’han classificat per disputar la final

Aquest dissabte, de les nou del matí fins a dos quarts de tres del migdia, celebrarà a l’Escola Els Estanys de Platja d’Aro, la final del tercer Campionat de Catalunya de Robòtica Lliure (RoboCAT). És la primera vegada que el municipi acull la final després d’acollir, l’any passat, la fase territorial gironina.

Hi participaran els vint-i-vuit equips que han assolit millor puntuació a les fases territorials de Barcelona i Girona que es van disputar durant l’abril.

El campionat es divideix en les categories de primària, secundària i adults i, aquesta tercera edició, està dedicada al patrimoni natural i cultural de la comarca de La Garrotxa. És a dir, que el camp de joc on competeixen els equips inclou elements i obstacles vinculats a la terra dels volcans com la Fageda d’en Jordà, els fesols de Santa Pau, la Ratafia, el pont romànic de Besalú i el volcà de Santa Margarida.

30714286_2343684762524590_7997197618746753024_o_opt

Com serà la final de Platja d’Aro amb la presència dels equips locals

Després dels parlaments inaugurals i de benvinguda a tots els participants a càrrec del regidor d’Ensenyament de Castell-Platja d’Aro, Miquel Àngel Chamorro, i la directora del centre, Neus Costa, començaran les rondes classificatòries. A continuació es disputaran les rondes eliminatòries, quarts, semifinals, unes finals de consolació i la gran final.

Arobot destroyer i Arobot micro, els dos equips de l’Escola Els Estanys, també hi prendran part.

Abans del lliurament de premis i el comiat, també es presentarà el camp de joc del RoboCAT 2019.

La celebració durant un parell d’anys consecutius d’alguna fase de la RoboCAT en el municipi, sense dubte, és el reconeixement a l’excel.lent trajectòria dels equips de robòtica de l’Escola Els Estanys a diferents competicions nacionals i internacionals que han convertit el centre en un referent en el món de la robòtica escolar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.