El període de preinscripció escolar pel curs 2018-2019 en marxa en els centres d’infantil, primària i ESO de Castell-Platja d’Aro

La preinscripció d’alumnes es va obrir divendres i més d’una vintena de famílies ja van presentar  les seves sol.licituds

Fins al 24 d’abril, les famílies ja poden fer la preinscripció dels seus fills pel curs 2018-2019 que començarà la segona setmana de setembre. Tal com passa cada curs, bona part de les preinscripcions correspondran a infants que comencen el segon cicle d’educació infantil (P3, P4, P5) i de nens i nenes que comencen l’etapa de l’ESO.

Tanmateix, enguany, totes les classes d’infantil i primària s’han ampliat fins a vint-i-cinc alumnes per aula. Les places vacants varien en funció de la disponibilitat de cada curs i cada centre.

FullSizeRender_opt

Per tramitar la sol.licitud de la preinscripció, en tots els casos, les famílies han de presentar l’original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació; l’original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport (si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen); i l’original i fotocòpia del DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys. Afegir que les dades d’identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d’identitat, el llibre de família del país d’origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar.

Les escoles d’educació infantil i primària de Castell-Platja d’Aro, cares al curs 2018-2019, en conjunt ofereixen un centenar de places a cicle infantil i la resta en els cursos superiors. A l’IES Ridaura no hi ha canvis respecte el curs anterior.

img_4815_opt

L’assignació de les places està subjecte a un barem de punts i criteris que fixa la Generalitat (es tenen en compte aspectes com la proximitat del domicili de la família al centre, si la família té altres fills o filles escolaritzats al mateix centre, l’adreça del lloc de treball del pare o mare, etc.)

La llista de sol.licituds amb la puntuació provisional de cada família es coneixerà el 3 de maig. El període per presentar reclamacions, si escau, a la puntuació provisional s’allargarà el 4 al 8 de maig. El 15 de maig es coneixerà la puntuació definitiva de cada família, l’11 de maig (després del sorteig del número de desempat i la publicació de la llista ordenada definitiva) es farà l’oferta final de places escolars i el 12 de juny, les famílies sabran si el seu fill o filla ha estat admès.

img_3347_opt

La matrícula a infantil, primària i 1r curs d’ESO s’haurà de formalitzar entre el 21 i el 27 de juny. A 2n, 3r i 4t d’ESO del 25 al 29 de juny. Els alumnes d’ESO pendents de l’avaluació de setembre podran fer-ho del 5 al 7 de setembre.

Durant les últimes setmanes, els diferents centres també han celebrat sessions informatives i jornades de portes obertes que han tingut una important afluència de famílies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.