Castell-Platja d’Aro activa el primer procés de Pressupostos Participatius perquè els ciutadans decideixin el destí de 150.000 euros del pressupost municipal

Aquest vespre a les 19.30 h se celebra a la Sala d’Actes de l’Ajuntament una sessió informativa

Avui s’han activat tots els mecanismes perquè els ciutadans de Castell-Platja d’Aro puguin decidir el futur de 150.000 euros del capítol d’inversions del pressupost municipal d’enguany.

Fins al 6 de maig, els veïns i veïnes poden fer les seves aportacions omplint les butlletes que s’han distribuït pel municipi i dipositant-les a les urnes que hi ha a l’Ajuntament, a la Biblioteca Mercè Rodoreda, el Centre Cívic Vicenç Bou i les escoles Els Estanys i Fanals d’Aro de Platja d’Aro; a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Escola Vall d’Aro i l’IES Ridaura de Castell d’Aro; i a l’edifici de Ca La Generosa (correus) a S’Agaró.

IMG_8318_opt

bona

Les propostes també es poden fer arribar mitjançant el web del procés, on hi ha el formulari i molta informació, o utilitzant els punts d’accés a internet de l’Oficina de Turisme, Centre Cívic Vicenç Bou i l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Platja d’Aro; l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a Castell d’Aro; i a l’edifici de Ca La Generosa de S’Agaró.

Les propostes poden ser a títol individual, grupal i associatiu. Les persones no empadronades en el municipi també poden participar-hi.

La regidora de Participació Ciutadana, Mónica Ríos, ha explicat que es poden fer propostes d’inversions que siguin beneficioses pel poble com, per exemple, la construcció o reforma d’equipaments municipals, la millora d’espais públics (carrers, senyalització, enllumenat, zones verdes, clavegueram), l’adquisició de mobiliari urbà i béns materials o la compra de tecnologies d’ús públic (eficiència energètica, reducció de la contaminació, material informàtic pels equipaments, etc.).

IMG_7446_opt

Les propostes més votades s’executaran a partir de la tardor

A partir del 7 de maig, es valoraran totes les propostes una per una i es comprovarà la seva viabilitat o que sigui de competència municipal i d’interès públic, entre diversos criteris. Podeu consultar tots els criteris que han de complir aquí.

El dimarts, 29 de maig, es farà una jornada participativa per escollir les propostes que passen a la fase de votació, que es durà a terme entre setembre i octubre.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.