La Fundació Jordi Comas Matamala de Castell-Platja d’Aro distingeix el mecenes Antoni Vila Casas, Jordi Grau i Maria Dolors Segarra de Vins i Licors Grau i el dinamitzador cultural Josep Lloret amb els Premis ‘T’ 2018

Avui s’han conegut els noms dels guardonats i l’acte de lliurament tindrà lloc la setmana vinent

La Fundació Jordi Comas i Matamala ha decidit guardonar, en aquesta edició dels guardons, a l’empresari farmacèutic i mecenes, Antoni Vila Casas, per haver reforçat l’oferta cultural de la Cota Brava amb l’obertura de dos Museus d’art contemporani; Jordi Grau i Maria Dolors Segarra, per haver creat una empresa familiar d’èxit, Vins i Licors Grau de Palafrugell, que acaba de celebrar 40 anys essent un referent a l’Estat i una de les empreses punteres a Europa; i finalment, Josep Lloret i Collell, per la seva trajectòria com a dinamitzador cultural, ideòleg i impulsor del Festival de Música de Torroella de Montgrí, que aquest any arriba a la 38a edició.

Els Premis T, amb caràcter anual, van néixer l’any passat amb la voluntat de reconèixer la tasca i la trajectòria de diferents personalitats que han contribuït a fer del turisme un sector de qualitat i de futur des de diferents àmbits socials així com vincular-los a la trajectòria personal i professional d’en Jordi Comas “que reunia persones de diversos àmbits, sempre amb el turisme com a nexe comú”.

E7EA912B-7E38-47D3-BFA9-F3032596B53E
Guardonats en el 2017

Els guardons es lliuraran el divendres, 20 d’abril, en el marc del sisè Memorial Jordi Comas que se celebrarà a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro. També actuarà la formació Joan Rubau Quintet. Les persones que vulguin poden assistir a l’acte, prèvia reserva i inscripció, formalitzant la inscripció aquí.

Premi T_Fundació Jordi Comas Matamala_opt

L’artista olotí, David López, és l’autor del guardó que està fet de ferro massís i fusta d’olivera centenària. La lletra ‘T’ simbolitza l’ADN de la fundació i dels premis, Turisme i Transversalitat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.