Castell-Platja d’Aro i S’Agaró oferirà una quinzena de propostes en el cap de setmana ‘Hola Família!’ del 21 al 23 d’abril

La iniciativa agrupa les destinacions de Turisme Familiar de les comarques gironines

Avui s’ha presentat la primera edició del ‘Catalunya, Hola Família!’ una gran acció de promoció del turisme familiar català que pretén posar en relleu la qualitat i  l’oferta d’aquestes destinacions i desestacionalitzar la temporada. Aquesta edició es dedicarà a ‘Les Llegendes en família’.

A Castell-Platja d’Aro, les activitats se celebraran entre el 21 i el 23 d’abril. S’han organitzat activitats a la Biblioteca Mercè Rodoreda, una descoberta dels racons més bonics de Castell d’Aro amb la mascota infantil del municipi (en Xalarí), un taller de música i dansa per a nadons,  el Llibre gegant de Sant Jordi i animació en el Passeig Marítim, una visita naturalista al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, una cursa amb llançament de pólvores de colors, una visita guiada infantil per descobrir ‘Les llegendes de Castell d’Aro’, circulació de trens en el Parc de l’Estació de Castell d’Aro, jocs i tallers familiars a S’Agaró i, dins dels actes de Sant Jordi, la dotzena Trobada de Puntaires, l’Hora del Conte i el lliurament de Premis del 22è Concurs de Dibuix de Sant Jordi, del 8è Concurs Cartes d’Amor… o No i del Premi Literari Carme Lafay 2018.

Podeu consultar tota la programació aquí.

Foto Ésser Mitològic - Castell - Platja D'Aro_opt

Diversos establiments també participen en la campanya

El Càmping Riembau, Càmping Valldaro i Goetten Mar Apartamentos ofereixen un 20% de descompte en règim d’allotjament, aparcament gratuït i late check-out segons la disponibilitat de l’establiment. El Bowling d’Aro també oferirà un 50% de descompte en els nens i nenes.

24 destinacions i 220 empreses s’hi han adherit a l’àmbit català

Arreu del territori català s’oferiran més de cent cinquanta activitats. D’aquestes, més d’una cinquantena corresponen a les comarques de Girona amb la participació de nou destinacions turístiques de turisme familiar i més de seixanta empreses certificades amb aquest segell.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.