Avui s’obren les inscripcions pels Casals d’Estiu de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró

Les famílies no empadronades a la població podran apuntar-los a finals d’abril o maig, en funció de l’opció escollida

Les principals novetats de l’oferta de lleure i d’estiu del municipi són la creació d’un nou casal ‘Jovestiu’ i l’ampliació del Casal Tecnològic a tot el mes d’agost, després de la bona acollida que va tenir l’any passat quan es va celebrar la primera edició.

Inscripcions per les famílies empadronades

El període d’inscripcions pel Casal d’Estiu, Casal Esportiu, Casal Jovestiu i Casal Tecnològic comencen avui, 9 d’abril, i es prolongaran fins al 20 d’abril. Aquest període només està obert en els infants i joves empadronats en el municipi. Es poden realitzar en línia i presencialment  a la Casa Lila de Platja d’Aro (Casal d’estiu), Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (Esportiu i Jovestiu) i a l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (Tecnològic). Les famílies empadronades gaudeixen d’un important  descompte sobre els preus, que es mantenen com l’any passat, i també poden sol·licitar una beca pel Casal d’Estiu i el Jovestiu si compleixen les condicions fixades per l’Ajuntament.

Inscripcions per les famílies no empadronades

Si no es cobreixen totes les places, les famílies no empadronades podran fer les inscripcions del 25 al 30 d’abril (Esportiu i Tecnològic) i els dies 30 i 31 de maig (Casal d’Estiu i Jovestiu).

casals-estiu_opt

El Casal d’Estiu només es farà als matins

 El Casal d’Estiu es durà a terme  del 25 de juny al 7 de setembre i desapareix l’horari de tarda. Les activitats estan pensades pels infants de 3 a 12. En els mesos de juny i setembre es concentra a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (9-14 h), però sense servei de
menjador. En els mesos de juliol i agost s’afegeix l’Institut Ridaura de
Castell d’Aro, amb la possibilitat de servei de menjador fins a les quatre de la tarda (en dies esporàdics).

El Casal Esportiu per a joves d’entre 8 i 15 anys

El Casal Esportiu es desenvolupa els matins (9-14 h), majoritàriament a l’aire lliure amb activitats al voltant del mar i en el medi natural, però també al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro i a la Sala Polivalent de Castell d’Aro. Ofereix la possibilitat de practicar i descobrir un ampli ventall d’esports adients segons l’edat: aquàtics (vela, caiac, snorkel, pàdel surf o bateig subaquàtic), d’exterior (volei platja, bicicleta tot terreny, senderisme o tenis) o de pista (bàsquet, handbol, bàdminton o korfbal).

IMG_3606

El Casal Tecnològic també a l’agost

La primera edició del Casal Tecnològic es va concentrar en el mes de juliol. Enguany, s’ha ampliat a l’agost. Està pensat per a joves de 12 a 16 anys i es fa a la Masia Bas de Platja d’Aro. Els temes que s’abordaran són diversos: robòtica, be youtuber cinema, videoart, videojocs, realitat augmentada, so, comunicació i fotografia creativa.

El Casal Jovestiu, la principal novetat d’enguany

Dissenyat per a joves de 13 a 16 anys, es durà a terme els matins (9-14 h) en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Una proposta que s’ajustarà a les inquietuds dels joves que s’hi apuntin perquè passin el millor estiu de la seva vida, segons han publicat des del consistori.

Podeu trobar més informació sobre totes les propostes aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.