Aquesta tarda se celebra a Platja d’Aro una nova xerrada sobre el món de la família i com acompanyar en els infants en el seu procés de creixement

El cicle inclou cinc xerrades gratuïtes que van a càrrec de reconegudes especialistes en diferents àmbits

La Llar d’Infants Municipal de Platja d’Aro acull, a partir de les sis de la tarda, una xerrada on l’educadora i especialista en educació respectuosa, Elena Granell, explicarà com acompanyar els infants en el joc lliure i en els espais de lleure.

La pròxima conferència, el 17 d’abril, també es farà a la Llar d’Infants Municipal de Platja d’Aro i la mestra, psicopedagoga i especialista en dol, Àngels Miret, parlarà de com acompanyar els infants en els dols i les pèrdues.

Ambdues xerrades estan dirigides a les famílies que tenen infants de fins a cinc anys. Es recomana assistir-hi sense els infants, però si la família no disposa de cap alternativa, també s’habilita un espai pels nens i nenes.

Sin título_opt

Encara dins d’aquest mes d’abril, el dimarts 24, a l’Espai Nadó de la Casa Lila de Platja d’Aro, la mestra, psicomotricista, especialitzada en els treballs d’Emmi Pikler i d’Elsa Gindler, Marta Graugés de l’Espai Girasol, impartirà la sessió ‘Moure’s en llibertat’ dirigida a les famílies que tenen infants de fins a 1 any. La xerrada començarà a les onze del matí.

El cicle ‘La Família: Acompanyar la vida’ es clourà el dilluns, 7 de maig, a les tres de la tarda a la Llar d’Infants Municipal de Platja d’Aro, amb la xerrada ‘Com acompanyar les emocions dels nostres infants’ a càrrec de l’equip SEER de Salut i Educació Emocional. L’activitat va dirigida a les famílies amb infants de fins a cinc anys.

Aquesta edició del cicle va començar en el mes de març amb la conferència ‘Alimentació complementària autoregulada’

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.