Montse Rovira serà la candidata d’ERC a Castell-Platja d’Aro a les Eleccions Municipals 2019 i relleva a Estel Rodríguez

Montse Rovira actualment és regidora en el consistori

Les formacions polítiques comencen a moure fitxa cap a les Eleccions Municipals de l’any 2019 que se celebraran el diumenge, 26 de maig.

L’assemblea de la secció local d’ERC, formada per tots els militants de l’agrupació municipal, ha escollit per unanimitat a Montse Rovira com a candidata a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro pel mandat 2019-2023. L’actual regidora a l’oposició, secretària de comunicació de la secció local d’ERC i secretària de política municipal a l’executiva del Baix Empordà, ha estat l’única que ha presentat una candidatura.

30572097_10214022400227066_7523560015597142016_o_opt
L’Assemblea després de la proclamació de Montse Rovira

Montse Rovira, nascuda a Castell d’Aro l’any 1967, relleva com a cap de llista a Estel Rodríguez, l’actual portaveu dels republicans en el consistori i que, fa pocs dies, va anunciar a les xarxes socials que renunciava a la reelecció per motius personals i familiars.

image-9_opt
Estel Rodríguez no es presentarà a la reelecció de cara l’any 2019

Durant l’assemblea, Montse Rovira, ha agraït la confiança dels seus companys i companyes, s’ha mostrat molt il·lusionada amb el repte i explicat que es presenta ‘perquè ara és l’hora de ser valents  i creure que es poden fer les coses de diferent manera i abandonar la filosofia del “perquè sempre s’ha fet així”, o dit d’altra manera, del “qui dies passa anys empeny”‘.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.