Castell-Platja d’Aro aquest any renovarà els parcs infantils de davant l’Escola Els Estanys i de l’Avinguda de Fanals

Els treballs ja estan en marxa en el parc d’Els Estanys

Aquesta setmana ha començat el procés d’instal·lació dels nous jocs en el parc infantil de davant l’Escola Els Estanys. El mes passat es van retirar els jocs antics, que s’havien degradat pel pas del temps, i es va ampliar el perímetre de la zona infantil. La setmana passada es va cobrir de ciment i aquest dilluns va arribar el nou mobiliari. Els operaris ja l’han començat a muntar.

IMG_7479_opt

IMG_7477_opt

El nou parc serà molt diferent de l’anterior i combinarà jocs en superfície i en alçada, amb una ambientació molt artística. En el paviment de catxú, la mainada podrà jugar a la serp numèrica, 3 en Ratlla i un camí de corbes. També hi haurà una zona multi jocs, cubs, gronxadors i altres propostes com jocs adaptats.

Sin título2222_opt

Sin 11_opt

El nou parc representa una ampliació, respecta l’anterior, d’uns cent cinquanta metres quadrats més. En total, ara hi haurà  de dos-cents seixanta metres quadrats de diversió i lleure. La inversió supera els seixanta mil euros.

D’altra banda, l’Ajuntament ha anunciat que durant aquest 2018, també es renovarà el parc infantil del parc del drac a l’Avinguda de Fanals.

IMG_7236_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.