Castell-Platja d’Aro destinarà aquest any 248.000 euros en el manteniment de voreres, mobiliari urbà i senyalització viària

Una part de les incidències es detecten gràcies a la col·laboració dels ciutadans que les notifiquen

De setembre a juny, el municipi realitza obres de millora, reparació i manteniment de la via pública. Els treballs es divideixen en tres campanyes. De gener a març, d’abril a juny i de setembre a desembre.

En les darreres setmanes, i dins la primera campanya d’obres d’enguany, s’està actuant en el paviment de les voreres del nucli de S’Agaró, en els carrers Mas Sais, avinguda Sant Pol, carrer Salvat Papasseït, carrer Salvador, Espriu, carrer Pinell, Travessia Mas Sais, travessia Pinell, carrer Pinell, carrer Mar i Llum i carrer Punta Prima.

A partir del mes vinent i fins a les portes de l’estiu, s’actuarà en el paviment de les voreres en el nucli de Platja d’Aro en el passeig Marítim, avinguda Cavall Bernat, avinguda Castell d’Aro, avinguda S’Agaró i entorn de la plaça Europa.

unnamed_opt

Durant l’estiu, s’intervindrà a tot l’entorn del nucli urbà de Castell d’Aro. I entre el setembre i Nadal, el consistori preveu realitzar reparacions del paviment de les voreres en el nucli de Platja d’Aro a l’àmbit de la Pineda d’en Bas, entre l’avinguda S’Agaró i el passeig Marítim i el passeig Ridaura i la Travessia Cavall Bernat.

El pressupost d’aquest tipus d’actuacions, l’any passat, es va enfilar fins a prop dels 224.500 euros (amb l’IVA inclòs). Enguany, la inversió prevista serà més alta.

L’Ajuntament també disposa d’un registre d’incidències, una part de les quals corresponen a denúncies, reclamacions, notificacions ciutadanes o de les inspeccions internes. La majoria de les incidències estan vinculades en el nucli de Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.