Platja d’Aro es prepara per acollir la reunió anual d’Erasmus Student Network amb un miler de participants

En les últimes hores s’ha instal·lat una gran carpa a la Plaça d’Europa per celebrar-hi la trobada

L’esdeveniment començarà dijous i s’allargarà fins diumenge. És la tercera vegada que l’Estat acull aquest esdeveniment i, en aquesta ocasió, han triat Castell-Platja d’Aro. L’any 2002 es va celebrar a Lugo i fa sis anys a Granada.

La cita reunirà un miler de joves vinguts d’arreu d’Europa i que formen part de les més de cinc-centes seccions locals de la xarxa Erasmus Student Network, que té la seva seu central a Brussel·les.

Actualment, la xarxa està present a nou-centes universitats d’una quarantena de països, un fet que l’ha convertit en l’organització estudiantil més gran del continent. La xarxa Erasmus Student Network posa en contacte els voluntaris d’una universitat i d’una ciutat amb els nou estudiants que arriben a la seva facultat a través d’un intercanvi Erasmus. Els voluntaris locals els reben quan arriben i els acompanyen en tot el procés d’integració.

ES-DIGITAL-COLOR (1)_opt

A Platja d’Aro abordaran temes vitals per la xarxa

Durant la trobada de Platja d’Aro, els joves faran balanç de la feina duta a terme en el darrer any, definiran les línies de treball dels pròxims mesos i, per primera vegada, celebraran un conjunt de debats i votacions sobre el funcionament intern de l’organització que podria desembocar en una renovació completa de l’estructura interna actual i de les seves normes.

L’elecció de Platja d’Aro, com a seu de la reunió, va tenir un ampli suport de les diferents seccions locals espanyoles, encarregades d’organitzar l’esdeveniment, i de l’assemblea de la xarxa, que va donar llum verda a la candidatura de Castell-Platja d’Aro a la reunió de l’any passat que es va celebrar a Berlín.

La implicació de l’Ajuntament o l’Associació d’Empresaris del municipi, al costat d’altres institucions, administracions i patrocinadors, també ha estat clau perquè la reunió es pugui celebrar aquesta setmana a la Costa Brava.

International Parade_opt

Una desfilada a l’estil dels Jocs Olímpics encetarà la reunió

El tret de sortida es donarà el dijous a la tarda amb una desfilada pels carrers del nucli a l’estil dels Jocs Olímpics. El miler de participants protagonitzaran la Flag Parade. Les banderes de tots els països, el color, la multiculturalitat i les senyes d’identitat de cada delegació, inundaran el cor de Platja d’Aro. Del divendres i fins al diumenge, es concentraran en les activitats, debats i votacions de caràcter intern.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.