Dimarts gèlid a la Vall d’Aro i possibilitat de neu a casa nostra demà al matí

A partir d’aquest dimecres les temperatures es recuperaran ràpidament

Aquest dimarts tothom fa els mateixos comentaris: ‘quin fred que fa!’ o ‘fa un fred que pela’. I no n’hi ha per menys. La jornada ha començat amb temperatures molt fredes i imatges de postal i gruixos de neu moderats o importants a molts punts de Catalunya.

Els mapes del temps diuen que l’onada de fred siberià ens acompanyarà fins demà a la tarda i, en les pròximes hores, es reactivaran i s’estendran les nevades a bona part de Catalunya.

202247280_Unknown_opt
Durant el Carnaval 2018 ja va nevar a la Vall d’Aro

A la comarca del Baix Empordà, segons el mapa d’avisos del Servei Meteorològic de Catalunya, el risc moderat de nevades no apareix fins demà al matí i a la tarda. Tot i que, el mateix Meteocat, en la predicció municipal per Castell-Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, a primera hora d’aquest dimarts, indica cel molt ennuvolat i pluja, amb temperatures molt baixes a primera hora del matí, però no pronostica neu per demà dimecres. Tanmateix, des del Meteocat recomanen estar molt pendent de l’evolució de la invasió d’aire fred siberià i l’arribada de pluges en les pròximes hores per saber si les nevades acabaran arribant o no a casa nostra.

Si la neu acaba arribant a la Vall d’Aro, serà la segona vegada aquest hivern que veiem com neva perquè la jornada de Dijous Gras, en plena festa del Carnaval, va nevar però les volves no van quallar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.