El Parc dels Estanys de Platja d’Aro acull fins al mes de juliol una quinzena d’escultures de Rosa Serra

L’exposició ha començat aquest cap de setmana i dissabte es va fer la inauguració

Fins al 29 de juliol i sota el títol ‘Escultures a cel obert’ Rosa Serra exposa una quinzena de peces de gran format a Platja d’Aro.

Es tracta de la novena mostra artística que acull el Parc dels Estanys, un fet que, segons el consistori, demostra la consolidació del parc com un espai expositiu a l’aire lliure amb propostes de primer nivell.

202254496_Unknown_opt
Les obres s’acompanyen de panells informatius sobre cada peça i la mateixa artista.

Rosa Serra (nascuda a Vic el 1944 i resident a Olot des de 1950) va estudiar a l’Acadèmia de Lluís Carbonell i a l’Escola de Belles Arts d’Olot. La seva obra va representar una ruptura en l’escola olotina, creant un estil propi. Influenciada per artistes com Curós, Clarà, Miquel Àngel o Henry Moore, les seves escultures es caracteritzen per la solidesa, rotunditat i simplicitat de les formes. La figura humana, sempre present en totes les seves creacions i tractada amb diferents materials: marbre, pedra, bronze, fibra de vidre o polièster presenta uns acabats delicats i suaus.

L’escultora gironina va ser distingida  l’any 2008 amb la Creu de Sant Jordi i les seves obres estan exposades arreu del món com el Parc Olímpic de Seül, el Comitè Internacional de Lausana o el Comitè Olímpic d’Àsia a Kuwait.

202254576_Unknown_opt

La mostra es pot visitar fins al mes d’abril, de les vuit del matí a les sis de la tarda, i entre maig i juliol, de les set del matí fins a les nou del vespre.

L’exposició de Rosa Serra ha donat el tret de sortida en el calendari anual d’exposicions i mostres a diferents espais del municipi com el Castell de Benedormiens o l’espai expositiu de la Masia Bas. Fins al mes de desembre, s’han programat tretze propostes.

202254592_Unknown_opt

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.