Castell-Platja d’Aro activa el Pla d’Emergències i el Servei Meteorològic de Catalunya eleva a nivell alt el risc de neu al Baix Empordà aquest dimecres

Aquest migdia s’ha començat a tirar sal a les urbanitzacions

Aquest matí, us  hem informat que el nivell de risc de nevades al Baix Empordà per demà era moderat i desapareixia al migdia. Doncs la darrera actualització del Meteocat eleva el nivell de risc a alt, entre les sis del matí i les dotze del migdia, i estén la possibilitat de neu fins a les sis de la tarda amb un nivell moderat.

Segons informa el Meteocat, el gruix de neu en el litoral oscil·larà entre els 0 i els 2 cm.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha activat, a dos quarts d’onze d’aquest matí, el Pla d’Emergències, en fase de prealerta i, aquest migdia, s’ha començat a llençar salt en els carrers de diverses urbanitzacions.

El Centre d’Emergències Local també es reunirà demà, a les set del matí, per analitzar la situació i, si s’escau, adoptarà les mesures oportunes. El comitè del Centre d’Emergències Local està format per l’alcalde, el cap de la Policia Local, regidors i responsables de diferents àrees com Ensenyament, Comunicació i Serveis.

Malgrat l’activació del Pla d’Emergències i la posada en marxa de les primeres actuacions, el consistori demana tranquil·litat en els veïns i recomana que estiguin informats sobre l’evolució de la situació.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.