El Concurs Literari de la Gent Gran de Castell-Platja d’Aro arriba a la majoria d’edat

Els treballs guardonats es coneixeran abans de Sant Jordi

Enguany, el Concurs Literari de la Gent Gran de Castell-Platja d’Aro arriba a la divuitena edició.

En la línia d’anteriors edicions, el concurs està obert a les persones majors de 60 anys que estiguin empadronades o siguin sòcies d’una entitat de gent gran de la població. Les obres poden estar relacionades amb la poesia, memòries i records personals o un tema lliure. Cada participant pot presentar un treball que ha de ser inèdit i no pot ser extret d’un text ja publicat o d’un altre autor/a.

El jurat, format per dos representants de l’ajuntament i tres persones del món de la cultura, l’educació i la literatura local, avaluaran la redacció i la qualitat literària del text.

Les obres es poden presentar fins al divendres, 16 de març, a les set de la tarda, en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro (de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 15 a 19 h) o bé en el Centre Cívic Ca la Rafaela de Castell d’Aro (dimarts de 16 a 19 h).

El veredicte del jurat es coneixerà el 18 d’abril, a partir de les cinc de la tarda, durant l’acte de lliurament dels premis a la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro. El jurat concedirà dos guardons a cada categoria. Cada guardó consisteix en trofeu i un regal.

El concurs va néixer de la voluntat de recuperar el llenguatge col·loquial de la Vall d’Aro així com mots i expressions que s’han anat perdent amb el pas dels anys.

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.