El servei de transport social ‘Xarxa Bus’ de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró s’amplia a tots els veïns del municipi i visitants

Durant l’any passat, només podien utilitzar-lo uns col·lectius que establia el reglament del servei

El servei es va posar en marxa l’estiu passat i els usuaris havien de presentar un carnet especial que podien tramitar a les oficines de Benestar Social o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Castell d’Aro. Més d’una trentena de persones l’han sol·licitat.

El servei s’adreçava a les persones empadronades a la població que poguessin acreditar que formaven part d’aquests col·lectius: jubilats (a partir de 65 anys), pensionistes (menors de 65 anys), persones amb un grau de discapacitat mínima del 33%, famílies monoparentals i/o nombroses, adults amb uns ingressos inferiors als que estableix el reglament, estudiants o persones amb necessitat del servei (derivades per l’àrea de Benestar Social).

Un cop finalitzat el període de prova pilot, que s’ha allargat uns mesos, el consistori ha decidit ampliar el servei a tots els veïns i visitants. El públic en general podrà adquirir el bitllet de viatge en el mateix bus per 0,50 euros. I les persones que pertanyen en els col·lectius esmentats anteriorment i que disposin del carnet de beneficiari, podran seguir-ne gaudint gratuïtament.

FullSizeRender_opt
Imatge del dia de la presentació del servei

El servei el presta un vehicle de 13 places adaptat a les persones amb mobilitat reduïda. Funciona els dijous i divendres entre les 10 i les 14 h i les 15 i les 20 h. A Platja d’Aro hi ha parades a l’Ajuntament, el Centre Cívic Vicenç Bou, el Mercat Setmanal, les oficines de Serveis Socials, la Policia Local, el Servei Municipal de Distribució d’Aliments i el Centre d’Atenció Primària. A Castell d’Aro hi ha una parada a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i, a S’Agaró, davant l’oficina de Correus. La freqüència de pas és d’uns 15 minuts aproximadament.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.