Dijous Gras a Platja d’Aro amb Canvi d’Atributs, Pregó, Arrossada Popular i animació de les Colles Locals

Avui al vespre també es fa una botifarra popular en el Palau d’Esports

El Dijous Gras, dia festiu al municipi, és una de les jornades més esperades del Carnaval a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró perquè se celebren algunes de les activitats més importants del Carnaval.

A partir de les cinc de la matinada, algunes colles desfilaran pels 3 nuclis per despertar a tots els veïns i veïnes.

A les onze, l’ambient carnavalesc es traslladarà fins al recinte tancat de l’Avinguda de S’Agaró on començarà el tradicional Canvi d’Atributs entre els Carnestoltes de l’any passat, de la colla Els Descarrilats, i la colla de La Xalana del Port, el Carnestoltes i la Reina 2018. El Canvi d’Atributs sempre se celebra el primer cap de setmana de Carnaval però, en aquesta ocasió, el consistori va preferir posposar-lo fins al Dijous Gras pel mal temps.

A la una del migdia, El Rei Carnestoltes Trencadís de Mar Obert i la Reina de Carnaval Sagrada Xalana, acompanyats de les autoritats locals, pujaran al balcó de l’Ajuntament per llegir el Pregó de Carnaval i donar el tret de sortida als dies més intensos del Carnaval 2018.

Ràdio Platja d’Aro oferirà connexions en directe des de la Plaça de l’Ajuntament per seguir el pregó i parlar amb els protagonistes.

Simultàniament, en el Palau d’Esports i Congressos, es cuinarà la gran arrossada que cada any atrau centenars de comensals. El dinar començarà a les dues i els tiquets es poden comprar a l’Oficina de Turisme a un preu de cinc euros.

16939116_10154701559958381_6077303775204533956_n_opt

A les sis de la tarda, les Colles Locals plantaran les seves carrosses en el recinte tancat per fer xerinola i la festa continuarà, a partir de dos quarts de nou del vespre, amb la visita de les colles a diversos bars i restaurants ambientats de Carnaval, una activitat que fins a l’any passat es feia el Divendres de Carnaval i, enguany, ha substituït la Gala de Dijous Gras en el Palau d’Esports i Congressos.

Divendres no està prevista cap activitat de Carnaval en el municipi i dissabte serà la jornada estrella amb la Gran Rua de Carrosses i Comparses. La desfilada matinal començarà a les onze i a la tarda a les quatre. Hi  participaran, en total, més de vuitanta colles d’arreu de les comarques gironines i s’espera una afluència de públic molt alta perquè la previsió meteorològica indica un cap de setmana molt assolellat i una lleugera pujada de les temperatures.

Escalfant motors aquest vespre

Afegir que aquest vespre, a partir de les nou, en el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro es farà una botifarrada popular. Els tiquets valen 1 euro i es poden comprar anticipadament a l’Oficina de Turisme. El sopar s’acompanyarà de la Disco Móvil Platja d’Aro.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.