Els nens i nenes de les Llars d’Infants de Castell-Platja d’Aro es disfressen per celebrar el Dimecres de Carnaval

Els infants de Platja d’Aro han recuperat el recorregut de l’Avinguda de S’Agaró

Aquest matí, a partir de les onze, desenes de nens i nenes de les Llars d’Infants de Castell d’Aro i Platja d’Aro han sortit de les aules per lluir les disfresses que han confeccionat en els darrers dies, amb l’ajuda dels pares, mares i professorat.

Els infants de Castell d’Aro han desfilat per un tram de l’Avinguda de la Platja i els infants de Platja d’Aro han tornat a desfilar per l’Avinguda de S’Agaró (l’any passat van desfilar pel recinte tancat de l’Avinguda Castell d’Aro). Per segon any consecutiu, també s’ha unificat l’hora de sortida de tots els centres. Els Carnestoltes de la Colla La Xalana del Port, representants d’altres colles i diferents personatges infantils han acompanyat als nens i les seves famílies durant tot el recorregut.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.