Dijous Gras amb neu a la Vall d’Aro

Les volves de neu han tenyit de blanc algunes activitats de Carnaval a Castell-Platja d’Aro

Aquesta matinada han caigut les primeres volves de neu sobre la Vall d’Aro i, des de mig matí, la neu torna a fer acte de presència. A estones la precipitació és destacable, encara que, de moment, no qualla.

Segons els avisos del Meteocat, el Servei Meteorològic de Catalunya, el risc de nevades al Baix Empordà és alt i, a partir del migdia i fins a les sis de la tarda, baixarà a moderat. A mitja tarda, segons les previsions del Meteocat, les nevades desapareixeran de la nostra comarca.

Les activitats previstes per avui a Castell-Platja d’Aro amb motiu del Dijous Gras, dia festiu al municipi, com l’arrossada popular en el Palau d’Esports i Congressos i l’animació de les Colles Locals aquesta tarda i vespre continuen endavant.

El Pregó dels Reis Carnestoltes, que s’havia de fer a partir de la una del migdia, s’ha unificat amb el Canvi d’Atributs, que s’ha fet a les onze, i l’aperitiu popular es farà en el Palau d’Esports i Congressos abans de l’arrossada.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.