Castell-Platja d’Aro dona a conèixer el pòster del Carnaval 2018

Les activitats carnavalesques es concentraran del 3 fins al 14 de febrer

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha presentat aquest vespre la imatge promocional del Carnaval 2018.

En els darrers anys, el municipi aposta per un cartell trencador que capti l’atenció de tothom, en la línia de la popular dita ‘Per Carnaval, tot s’hi val!’. A més, en aquesta edició, la població incorpora al cartell l’eslògan ‘El Carnaval dels Carnavals 365’ per posar en relleu la dimensió i la importància de la festa del Carnaval que s’ha consolidat en un referent entre el públic de proximitat, nacional i internacional.

26221000_1657333984312118_6612649195346363549_o_opt

El cartell també interactua amb l’espectador perquè a la part superior inclou un codi QR que l’enllaça amb la web turística del municipi i la programació del Carnaval 2018.

I, per descomptat, destaca l’activitat estrella del Carnaval. La famosa i multitudinària Rua de Carrosses i Comparses del dissabte, 10 de febrer, on desfilaran una vuitantena de colles, inclosos els Reis i les Reines de cada població, amb milers d’espectadors i figurants desfilant per l’Avinguda Cavall Bernat i de S’Agaró.

Per tant, deixeu-vos guiar per l’asterisc del Carnaval 2018 on tots els drets que mana el Carnestoltes estan reservats per a tu!, com diu el pòster.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.