El parc infantil ‘El Mar dels Nens’ de Platja d’Aro obre des d’avui i fins al 4 de gener inspirant-se en les 4 estacions de l’any

La principal novetat d’enguany és el nou format de l’esdeveniment que s’inspira en les quatre estacions

El Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, acull des d’aquesta tarda i fins al dijous, 4 de gener, el parc infantil ‘El Mar dels Nens’ que se celebra des de fa vint-i-dos anys i ha esdevingut una de les activitats familiars de referència al municipi i a la comarca pel seu format i ampli ventall de propostes.

L’esdeveniment està pensat per a infants i joves de 2 a 14 anys i el recinte obrirà cada dia de les quatre de la tarda fins a les vuit del vespre, excepte l’1 de gener que estarà tancat.

mar-nens_opt
La imatge promocional d’El Mar dels Nens 2017-2018

La principal novetat és el nou format del parc que, fins ara, s’inspirava en el món del mar i partir aquest Nadal té les quatre estacions de l’any com a fil argumental. Tanmateix, i arran l’èxit d’anteriors edicions, es manté un format d’activitats similar amb atraccions, tallers, zona de videojocs, activitats esportives, actuacions en directe a càrrec d’Àngel Daban, Jordi Tonietti, Fefe i Cia, el mag Raul Black, els pallassos Kiko i Yoli, animació de Jordi Patxeco, titelles, Toni Cors Andrew i el seu Bagul Màgic; berenar saludable amb fruita, visites de personatges molt coneguts pels més petits com en Mickey, Superwoman, Olaf, Batman, Minion, l’Elsa de Frozen, Lady Bug o Marshal; concursos d’habilitats, de dibuix o campanades de Cap d’Any a la tarda el dia 31, També hi ha servei de cafeteria i guarda-roba i s’ofereix la possibilitat de celebrar l’aniversari al parc.

Les tarifes i abonaments són reduïdes per les famílies empadronades al municipi.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “El parc infantil ‘El Mar dels Nens’ de Platja d’Aro obre des d’avui i fins al 4 de gener inspirant-se en les 4 estacions de l’any”

  1. El primer día del parc i puc dir que no tomaré. Deixa molt que desitjar de altres anys. La professionalitat que tenía l’ empresa dels altres anys, deixa molt que desitjar a la d’ aquests any. Es nota quan una empresa ho fa per veure el somriure dels petits i la que cobreix l’ expedient. Desitjo de tot cor que els propers anys torni l’ empresa dels anys anteriors. I veure el somriu de les meves filles que avui no he pogut veure, i que a diferencia d’ altres anys han volgut marxar abans d’ hora. He estat parlant amb coneguts que ens hem trovat i a sigut el comentari inecuanem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.