Rècord d’aliments recollits a Castell-Platja d’Aro en el Gran Recapte d’Aliments dels dies 1 i 2 de desembre

171 voluntaris, protecció civil, els supermercats de la població i la solidaritat dels clients, entre altres persones, ho van fer possible

Aquest dilluns hem conegut el balanç del Gran Recapte d’Aliments, de començament de desembre, a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

Des de l’Ajuntament han explicat que, en aquesta edició del Gran Recapte, s’han aconseguit 11.428,04 quilos d’aliments, la quantitat més important dels darrers anys. Els aliments bàsics que es van recollir com oli, llet, llegums, sucre, farina, tonyina o pasta s’han destinat al Banc d’Aliments del municipi per ajudar a les famílies locals amb dificultats econòmiques.

FullSizeRender (1)_opt

Un èxit de tothom amb moltes entitats i persones implicades

En aquesta edició, hi van participar més de 170 voluntaris, Protecció Civil, una desena de supermercats de la població, diferents àrees del consistori i persones vinculades habitualment en el Banc d’Aliments. Les aportacions procedien de particulars, entitats i empreses.

Els voluntaris, d’edats compreses entre els 15 i 82 anys, es van dividir per torns entre les dues jornades del Gran Recapte. I a banda de gestionar la recollida en els supermercats també van fer tasques de conscienciació. En els dies posteriors a l’activitat, una quinzena de voluntaris han continuat fent feines d’ordenació dels productes en el magatzem del Banc d’Aliments municipal.

La pròxima recollida d’aliments se celebrarà a les portes de l’estiu. Des de fa anys, el municipi celebra dues edicions del recapte per intentar garantir la demanda semestral del Banc d’Aliments local.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.