Més de 600 persones han estrenat el Pessebre Vinent de Castell d’Aro i les exposicions nadalenques al Castell de Benedormiens

Aquest cap de setmana també s’ha fet el concert de Nadal de la Coral de la Vall d’Aro i la Quina Freak a Platja d’Aro

Centenars de persones s’han acostat aquest diumenge a la tarda fins a Castell d’Aro per assistir a la inauguració de dues de les activitats més importants del Nadal a Castell-Platja d’Aro.

La primera representació de la 59a edició del Pessebre Vivent ha rebut més de 600 visitants i també hi ha hagut una afluència de visitants molt alta a la inauguració de les exposicions de Nadal del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro.

Més de 400 figurants al Pessebre Vivent de Castell d’Aro

El Pessebre Vivent de Castell d’Aro, any rere any, mobilitza i atrau milers de persones del municipi, de la Vall d’Aro i d’altres zones de Catalunya.

Enguany, s’han modificat alguns quadres (n’hi ha una cinquantena) i es manté el traçat pel nucli antic de Castell d’Aro i l´idíl.lic paratge de la Vall de la Coma. Més de 400 figurants de totes les edats donen vida als quadres i els visitants reben un got de brou calent al començament del recorregut d’un quilòmetre i mig.

Les pròximes representacions es faran el 23 de desembre (dissabte), dia de Nadal, Sant Esteve, 30 de desembre (dissabte), 1 de gener i dia de Reis. La representació sempre comença a les set de la tarda i se surt de la Plaça Lluís Companys.

IMG_6314_opt

Exposicions diferents amb el Nadal com a denominador comú

Les sales del Castell de Benedormiens també ens proposen, fins el 7 de gener, un recorregut per diferents perspectives de les Festes. Podeu veure les obres del 38è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, els originals del 17è Concurs de felicitacions nadalenques de la Biblioteca Mercè Rodoreda, i treballs de Nadal de les escoles del municipi.  L’horari de visita, amb entrada gratuïta, són els caps de setmana, d’11 a 13 h i de 17 a 21 h, i els festius 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener de 17 h a 21 h.

IMG_6319_opt

Durant l’acte d’inauguració de les mostres també s’han lliurat els premis del 38è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques i del 17è Concurs de felicitacions nadalenques i s’han interpretat cançons de Nadal en directe.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.