La primera representació del Pessebre Vivent de Castell d’Aro, la Quina Freak i l’estrena de les exposicions de Nadal són alguns dels actes destacats del cap de setmana

Més de 400 figurants participen en la 59a edició del Pessebre degà a Catalunya

Aquest diumenge comencen les representacions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro. També se’n faran els dies 23, 25, 26 i 30 de desembre i l’1 i 6 de gener, sempre a partir de les set de la tarda.

El recorregut, d’un quilòmetre i mig, està format per 52 escenes protagonitzades per més de 400 veïns i veïnes de totes les edats. Un any més, l’empresa Aneto obsequiarà als visitants amb un got de brou calent.

L’entrada general costarà 5 euros i els infants pagaran 3 euros. Els menors d’aquesta edat i socis del Club Super3 tenen l’accés gratuït.

unnamed (1)_opt

A partir de diumenge a la tarda i fins al 7 de gener, el Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, també acollirà les exposicions de Nadal. La mostra s’inaugurarà diumenge a les sis de la tarda i es podran veure les obres del 38è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, originals del 17è Concurs de felicitacions nadalenques de
la Biblioteca Mercè Rodoreda, i treballs de Nadal de les escoles del municipi.

Les sales d’art del Castell romandran obertes els caps de setmana, al matí i a la tarda, i els dies festius assenyalats com el dia de Nadal, Sant Esteve, Any Nou i Reis, només a la tarda. L’accés a les exposicions és gratuït.

I demà dissabte, a partir de les vuit del vespre, a l’Església de Castell d’Aro, la Coral de la Vall d’Aro oferirà el seu tradicional concert de Nadal.

unnamed_opt

D’altra banda, el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, diumenge a partir de quarts de sis de la tarda, acollirà la sisena edició de la Quina Freak. Des de l’entitat local, Aro Cinema, asseguren que la seva quina és única a Catalunya perquè no és simplement una quina sinó que pretenen fer una gran celebració de Nadal.

Els seus responsables expliquen “que amb un cartó de 13 euros, pots jugar 14 categories (línia + quina), més la quina inversa. I que estan en joc un total de 29 regals, orientats al món del còmic, el cinema, la literatura fantàstica, el col·leccionisme i el disseny. Els afortunats i afortunades poden guanyar llibres, sèries, pel·lícules, figures, còmics, música, vestuari cinematogràfic i objectes de culte. I premiaran als 30 primers participants que arribin a la quina disfressats de temàtica cinematogràfica.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.