El fort vent marca el retorn a la normalitat després del llarg Pont de la Puríssima i la Constitució

També hi ha mala mar, està prevista una nova baixada de les temperatures i possibilitat de pluges minses

Segons dades d’aquesta matinada a l’Estació Automàtica de Castell d’Aro del Servei Meteorològic de Catalunya, el vent ha arribat en les últimes hores a 76 km/h a casa nostra. L’entrada de les fortes ràfegues de vent està associada al pas de la borrasca Anna, un front en forma de ciclogènesi explosiva que va acompanyat de ratxes de vent molt fortes, pluja, pedra i neu. A la Vall d’Aro només estan previstes ratxes fortes de vent i la possibilitat de plugims fins al migdia.

Segons la previsió del Meteocat, que ahir va emetre un avís de perill moderat pel vent a bona part de Catalunya per avui, aquesta intensitat de les ràfegues, que bufen de component sud i oest, es pot mantenir al Baix Empordà fins a mitja tarda. A partir de les sis de la tarda es normalitzarà la situació arreu del territori català.

Segons ens ha informat la Policia Local i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, en les últimes hores, s’han registrat diferents incidències lleus com la caiguda d’unes branques o arbres al carrer Pineda de Mar, a la Plaça d’Europa, davant d’un domicili de S’Agaró o l’afectació de la Senyera del giratori dels xais així com petits desperfectes en negocis.

IMG_6249

El Meteocat també té activat un avís de perill alt i moderat per mala mar a tota la façana marítima catalana on hi haurà mar de fons del sud per l’efecte del fort vent.

IMG_6250

De cara a les pròximes hores, les temperatures també aniran a la baixa i continuarà la variabilitat metereològica.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.